Emelőhátfalas szállítás

Emelőhátfalas szállítás, tégla házhoz szállítás

Padlástégla és vágott tégla termékeink szállításában partnerünk a Precíz Trans Kft..

Fuvarozás két tengelyes emelőhátfalas teherautóval 8 tonna teherbírásig. Az emelőhátfal kapacitása 1,5 tonna, de ez a teljesítmény tégla esetében nem kihasználható, a gyakorlatban kb. 6-700 kg súlyú raklap amely még kézi raklapemelővel ésszerűen mozgatható fel és lerakodáskor, ennek megfelelően állítjuk össze és csomagoljuk kiszállításainkat is.

Fontos, hogy a lerakodási helyszínen sík felületű út, járda, kocsibejáró legyen. Aszfaltozott, térkövezett  vagy sík beton, hogy miután a teherautó emelőhátfal lerakta a raklapot az kézi raklapemelővel mozgatható legyen a címzettnél is.

A Precíz Trans Kft. belföldi működési körzete: Győr – Szombathely – Budapest – Balaton útvonalak, tehát észak-Nyugat Magyarország és Budapest – Pest megye, de természetesen az ország más pontjára is eljuttatjuk padlástégla rendelését.

Milyen egyéb szolgáltatásért keresheti bizalommal partnerünket? Kérjük, olvassa el bemutatkozó levelüket!

Szállító partnerünk

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A Precíz Trans Kft. fuvarozó cég profiljai, a fent ismertetett belföldi építőanyag szállítás szolgáltatásunkon túl:

Nemzetközi áruszállítás Ausztriába: Győr – Szombathely viszonylat magával hozza a környéken  lévő termelő cégek osztrák érdekeltségeiből fakadóan, hogy kedvező áru szolgáltatást nyújtsunk Ausztria irányában is, ezért rendszeres körfuvart szervezünk Bécs érintésével.  Szállítás Ausztriába emelőhátfallal speciális tevékenység, kevés hasonló profilú fuvarozó cég foglalkozik ezzel a kissé macerás területtel, ahol legtöbbször magánszemély, vagy kisvállalkozás a kinti ügyfél, de mi állunk szívesen az Ön rendelkezésére!

Csomagküldés, csomagszállítás: körfuvarunk útvonalán vállaljuk csomagok kézbesítését is. Nálunk a küldemény szokásosnál nagyobb paraméterei ( hosszúság, szélesség, magasság, tömeg ) nem akadályozza a feladat vállalását hiszen teherautón eleve áruszállításra van méretezve, így olyan csomagokat is elszállítunk, amit futárszolgálatok nem vállalnak.

Költöztetés belföld – Ausztria: lakása bútorai, elektromos berendezései, szobanövényei és a ping pong asztal is, ne aggódjon minden bele fog férni az autónkba! 18 négyzetméter és 45 köbméter raktér áll rendelkezésére. Természetesen vállalkozások részére is vállalunk belföldi és nemzetközi költöztetést osztrák irányba, és onnan haza Magyarországra. Termelőüzeme, javítóműhelye, áruüzletének berendezéseit is szívesen visszük!

Profilunkba vágó fuvarmegbízása lenne? Keressen minket most!

 A Precíz Trans csapata.